Nieuws - pagina 1

SHON-scholen presenteren zich op het Milan Festival Den Haag

SHON-scholen presenteren zich op het Milan Festival Den Haag

23 juli 2018 - Komt u ons ook bezoeken op het Milan Summer Festival op 3, 4 en 5 augustus in het Zuiderpark in Den Haag? Stichting Hindoe Onderwijs Nederland staat bij kinderland. Hier kunt u kennismaken met onze basisscholen in Den Haag, Utrecht, Almere, Rotterdam en Amsterdam! Ook Amriz.nl zal er zijn en een challenge voor de kinderen gaan verzorgen! Wij hopen u allemaal daar te mogen ontmoeten!
Nieuwe inschrijvingen voor het schooljaar 2018-2019

Nieuwe inschrijvingen voor het schooljaar 2018-2019

23 juli 2018 - Wilt u uw kind inschrijven, stuur dan een e-mail naar fvdpoll@shrivishnu.nl. Er zijn nog enkele plekken vacant maar we zullen zeker ons best doen om uw kind bij ons op school te plaatsen.

 

Een hele fijne vakantie!!

Een hele fijne vakantie!!

11 juli 2018 - Een hele fijne vakantie toegewenst!!

Tot maandag 27 augustus...

Sport, spel, plezier en respect tijdens de pauze

Sport, spel, plezier en respect tijdens de pauze

03 juli 2018 - Bewegen is gezond voor iedereen, zeker ook voor kinderen. Nu in een tijd van mobiele telefoons, games en televisie wordt het buitenspelen steeds minder. Daarom is het van belang dat de school genoeg ruimte biedt om te bewegen en dat vindt de Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) ook. Daarom is bij de Shri Vishnu School in Den Haag het begeleid buitenspelen ingevoerd. Bij het begeleid buitenspelen leren kinderen dagelijks sporten, bewegen, samenspelen en respect voor elkaar hebben.
Lees meer ›
Musical: Apna Ghar

Musical: Apna Ghar

18 juni 2018 - Mis het niet! Een geweldige musical waar 3 leerlingen van onze school in schitteren. Wegens succes in Den Haag nu ook te zien in Rotterdam. Zie bijlage. 
Download:
cp/uploads/nieuws/IMG-20180618-WA0001-(2).jpg ›

De roze lootjes waar een prijs op is gevallen..

04 juni 2018 - 
Download:
cp/uploads/nieuws/Loterij-Zomerfeest-2018-roze-loten-getrokken-nummers(1).docx ›

Winnende lootjes!

04 juni 2018 - Wat een geslaagd ZOMERFEEST hebben we achter de rug. De kinderen hebben genoten.

Iedereen die meegeholpen heeft, heel veel dank! Zie in de bijlage de groene lotnummers waar een prijs op is gevallen. Staat uw nummer erbij dan kunt u uw prijs ophalen bij de concierge (Gaitrie).
Download:
cp/uploads/nieuws/Loterij-Zomerfeest-2018groene-getrokken-nummers.docx ›

Warm!

29 mei 2018 - De kleuters speelden buiten met veel water erbij....

Zomerfeest / Familyday

Zomerfeest / Familyday

28 mei 2018 - Het is bijna zover. Vrijdag 1 juni vindt ons groots ZOMERFEEST plaats.
Lees meer ›
Privacybeleid op school

Privacybeleid op school

28 mei 2018 - Op onze school wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. In verband met het geven van onderwijs, het begeleiden van onze leerlingen en de vastlegging daarvan in de administratie van de school, worden er gegevens over en van leerlingen vastgelegd.
Lees meer ›
Immigratieloop 10 juni

Immigratieloop 10 juni

22 mei 2018 - Georganiseerd door de dhr. Ramesh Bierre, onze oud-collega.
Fotograaf op bezoek

Fotograaf op bezoek

14 mei 2018 - Dinsdag 22 mei is het weer zover dan komt de fotograaf op bezoek om mooie foto's te nemen van de leerlingen.
Lees meer ›
Geslaagde koningsspelen!

Geslaagde koningsspelen!

23 april 2018 - De Shri Vishnu School was afgelopen vrijdag helemaal gekleurd in het oranje. In het bijgevoegd filmpje ziet u een compilatie van de koningsspelen. We zijn ontzettend trots op onze leerlingen! Wat hebben ze het toch goed gedaan.  
Lees meer ›
Koningsspelen

Koningsspelen

18 april 2018 - Yes, de koningsspelen zijn er weer! Op vrijdag 20 april vieren we dit groots onder begeleiding van Circus Salto.
Lees meer ›
Nieuwe leden van de Raad van Toezicht stellen zich voor

Nieuwe leden van de Raad van Toezicht stellen zich voor

10 april 2018 - Sinds kort is Raad van Toezicht van Stichting Hindoe Onderwijs versterkt met drie nieuwe leden, waaronder de eerste vrouwelijke voorzitter Kaushilya Budhu Lall. Via deze link vindt u hun introducties. 
Ontbijtkracht

Ontbijtkracht

06 april 2018 - Onze school doet op donderdag 12 en vrijdag 13 april mee aan Ontbijtkracht.

Vakkrachten geven vanuit KinderResto die week ontbijtworkshops aan kinderen van groep 5 tot en met 8. Tijdens de workshops staan plezier, zelf doen én een gezonde leefstijl centraal. Door het geven van workshops leren de kinderen over het belang van ontbijten en vooral dat het maken ervan eenvoudig en leuk is.
Lees meer ›

Workshop muziek

Workshop muziek

04 april 2018 - Leerlingen uit de groepen 3, 4 en 5 hebben de workshop Muziek gevolgd.
Lees meer ›
Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen!

26 maart 2018 - De lente is officieel begonnen. De zomertijd is weer ingegaan en het zonnetje schijnt steeds vaker en langer. Wat worden we daar vrolijk van op school. Woensdag gaan we gezellig met z'n allen paasbrunchen...
Dringend op zoek!

Dringend op zoek!

16 maart 2018 - Wij zijn per direct op zoek naar invalleerkrachten voor kortdurende maar ook langdurende ziektevervanging. Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op! Kent u een geschikt persoon, laat deze dan contact met ons opnemen. U dient te beschikken over de vereiste diploma's.

 

Bij voorbaat hartelijk dank.

 

Telegraaf-artikel over het Holi-feest op de Shri Vishnu School

07 maart 2018 - Onze holi-viering van afgelopen maandag was zo bijzonder en gezellig dat het zelfs de pers niet is ontgaan. 

Op 6 maart jl. verscheen een artikel in De Telegraaf over ons Holi-feest!

Klik op 'Lees meer' om het artikel te bekijken. 
Lees meer ›

1 2 3 4