1

Groep 6A

Op de groepspagina van groep 6a:

Juffrouw Sherry-Ann

 

 

BERICHTEN

18 mrt 2020 - Ontwikkelgesprekken
 

Beste ouders,

Van de school heeft u te horen gekregen, dat de boeken en het rapport van uw kind bij u bezorgd zou worden. U snapt wel dat hierin ontzettend veel tijd gaat zitten. Wij trachten dan ook om vandaag alle tassen te bezorgen. Het kan zijn, dat om de een of ander reden u de tas van uw kind vandaag niet ontvangt. De chauffeurs zullen de tassen die vandaag niet afgegeven konden worden, morgen bezorgen.

Zonder het rapport van uw kind, kan het ontwikkelgesprek niet plaatsvinden. Het kan zijn, dat het mij vandaag om die reden niet gaat lukken om met alle ouders het ontwikkelgesprek te voeren. Voor sommigen houdt dat in dat als u vandaag niet aan de beurt bent gekomen, het gesprek morgen zal plaatsvinden.  Ik hou mijn agenda open tot vrijdag om gesprekken te voeren. Dus mocht ik u morgen niet kunnen bereiken, dan zal ik op vrijdag weer een poging doen. Ik hoop op uw begrip en medewerking hiervoor.

Graag wil ik u allen ook bedanken voor uw geduld in deze situatie. Wij willen allemaal het beste voor de kinderen en ga er dan ook vanuit dat we dit samen, met z'n allen, tot een goed eind zullen brengen. 

Met vriendelijke groet,

juf Sherry-Ann


17 mrt 2020 - Mededelingen omtrent thuiswerken
Beste ouders, 

 

In het kader van het thuiswerken de komende 3 weken, hebben wij (de leerkrachten van de groepen 6) voor de kinderen een weekplanning opgesteld met betrekking tot het werken uit de schoolboeken. Het gaat hierbij om het dagelijkse leerstof die wij in de klas zouden aanbieden.

Let op: De weekplanning staat los van de oefeningen die de leerlingen in Muiswerk moeten maken. 

 

Wij verzoeken u, om eventuele achterstanden qua leerstof te voorkomen, erop toe te zien dat uw kind zich aan de weekplanning houdt.

 

Voor vragen zijn wij per mail bereikbaar. 

 

De weekplanning kunt u vinden door op de volgende link te klikken:

Weekplanning 16 maart t/m 3 april

 

Succes!!

 

Met vriendelijke groet,

 

juf Sherry-Ann, 6A

juf Rosa & meester Jagdish, 6B

juf Carmen, 6C


02 mrt 2020 - Ouderen activiteit donderdag 5 maart
 

Een aantal weken geleden is er in het kader van sociale betrokkenheid een aantal lessen gegeven door de stichting Zebra Welzijn. Ter afsluiting, is er in samenwerking met Shri Vishnu, een ouderen middag gepland die op a.s. donderdag 5 maart zal plaatsvinden.

 

De leerlingen van groep 6a hebben een aantal activiteiten voor ouderen bedacht, die wij met z'n allen op deze middag zullen uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het bakken van verschillende koekjes. U bent hierbij van harte welkom om mee doen of anders een kijkje te komen nemen. Het programma zal om 12.00 uur starten en om 14.30 uur eindigen.

 

De officiele uitnodiging kunt u lezen door op de volgende link te klikken:

uitnodiging ouderen middag

 

Samen hopen wij er met z'n allen er een leuke middag van te maken! Uw aanwezigheid zal een aanwinst zijn. Tot donderdag!

 

Liefs, 

juf Sherry-Ann


04 sep 2019 - Gymtijden gewijzigd!!
 

Woensdag  10.30 uur - 11.15 uur

Vrijdag         8.45 uur - 9.30 uur

 

Gymkleding en schoenen (met witte zolen) zijn verplicht.

 

 

       


01 sep 2019 - welkom
 

                                               

Lieve ouders en verzorgers,

 

Van harte welkom op de klassensite van groep 6A.

Op de klassensite kunt u belangrijke informatie en groepsactiviteiten vinden.

 

Verder kijk ik uit naar een prettige samenwerking en met uw medewerking zorgen wij voor het welslagen van het onderwijsgebeuren. Daarnaast hoop ik samen met u en de kinderen er een leuk en leerzaam jaar van maken.

 

Heeft u vragen of mededelingen, dan kunt u mij mailen op shenderson@shrivishnu.nl

 

 

Heel veel liefs, 

 Juf Sherry-Ann