1

Groep 6A

Op de groepspagina van groep 6a:

Juffrouw Sherry-Ann

 

 

BERICHTEN

12 dec 2019 - Mededelingen
 

 

Op maandag 16 december zullen wij met de klas kerststukjes maken. U bent van harte welkom om vanaf 13.00 uur gezellig aan te schuiven. 

 

Van de school krijgen de leerlingen een oase die ongeveer 10 x 12 cm groot is. De leerlingen dienen voor het kerststuk zelf versieringen en takjes mee te nemen en een bakje voor de oase. Houdt u rekening met de afmetingen van het bakje? Het zou erg zonde zijn als uw kind een bakje meeneemt dat of erg groot is of te klein. 

 

Op woensdag begint het kerstdiner om 18.00 uur. Vanaf 17.30 uur is de inloop. Voor het diner dienen de leerlingen een eigen bord, beker en bestek mee te nemen.  Voor meer informatie hierover wil ik u verwijzen naar de berichten in Mijn School Info. 

 

Liefs, Sherry-Ann

 

 


09 dec 2019 - Mededelingen
 

Het Sinterklaasfeest hebben we inmiddels achter de rug. Hierbij wil ik alle ouders en kinderen bedanken voor hun inzet en bijdrage. Vooral wat de mooie surprises en hapjes betreft. De Sintviering was een succes en de kids waren ontzettend blij met hun kado's. 

 

Vanaf deze week zullen verder gaan in kerstsfeer. Morgen zullen wij een kort bezoekje brengen aan de kerk. (Deze zit aan de overkant van de school.) 

 

Volgende week maandag (16 dec) zullen wij aan de slag gaan met het maken van kerststukjes. U bent hierbij nogmaals van harte uitgenodigd om gezellig aan te schuiven. 

 

Op woensdag 18 dec hebben wij het kerstdiner. 

 

Ten slot wil ik mededelen, dat ik vorige week vrijdag 1 toets extra heb gepland voor deze week. Het betreft een (herhalings) toets van Spelling, thema 1 & 2. De toets is een soort controle toets om te kijken of de leerlingen de woorden van thema 1 & 2 nog beheersen. Mocht uw kind de woorden niet meer in zijn / haar toetsmapje hebben, dan kunt u deze via de klassensite opnieuw uitprinten.

 

Lieve ouders, een hele mooie week toegewenst. 

 

Liefs, juf Sherry-Ann                                                                                                                                                                          


03 dec 2019 - Sint & Kerst
 

Lieve ouders,

 

 

Voor de Sintviering hebben een aantal ouders zich opgegeven om hapjes te maken voor de klas. Alvast mijn dank hiervoor!! Dit waardeer ik ten zeerste!

Rekening houdend met de verschillende religies binnen ons klas, zou ik het fijn vinden, indien u een vleeshapje klaarmaakt, als u het uitsluitend op halal kip houdt. (Dit geldt ook voor de hapjes voor kerst.) Alvast vele dank voor uw medewerking.

 

 

Op maandag 16 december wil ik met de klas kerststukjes maken. Voor het maken van de kerststukjes heb ik echter uw medewerking nodig. Het is de bedoeling dat uw kind zelf takjes en versiering meeneemt voor het kerststuk. De school zorgt voor de oase.

Tevens wil ik u hierbij van harte uitnodigen om op 16 december gezellig aan te sluiten bij het maken van de kerststukken. Samen met u en de leerlingen van groep 6A zullen wij er een leuke dag van maken! Tot dan!

 

 

                              Liefs, juf Sherry-Ann

 

                       

 


04 sep 2019 - Gymtijden gewijzigd!!
 

 

Maandag    8.45 uur - 9.30 uur

Woensdag  8.45 uur - 9.30 uur

 

Gymkleding en schoenen (met witte zolen) zijn verplicht.

 

 

       


01 sep 2019 - welkom
 

                                               

Lieve ouders en verzorgers,

 

Van harte welkom op de klassensite van groep 6A.

Op de klassensite kunt u belangrijke informatie en groepsactiviteiten vinden.

 

Verder kijk ik uit naar een prettige samenwerking en met uw medewerking zorgen wij voor het welslagen van het onderwijsgebeuren. Daarnaast hoop ik samen met u en de kinderen er een leuk en leerzaam jaar van maken.

 

Heeft u vragen of mededelingen, dan kunt u mij mailen op shenderson@shrivishnu.nl

 

 

Heel veel liefs, 

 Juf Sherry-Ann