1
 

Nieuws

17 maart 2024

Vacature Invalleerkracht groep 7 Shri Vishnu School

Wij zijn op zoek naar een invalleerkracht voor groep 7. Onze Shri Vishnu School is onderdeel van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON).

 

SHON is een onderwijsstichting met vijf basisscholen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Almere en Utrecht. Zij bieden leer -en werkplezier in een vreedzame, verrijkende en uitdagende leer -en werkomgeving. Het onderwijs op de scholen verschilt niet van andere basisscholen in Nederland. Echter zijn de normen en waarden gebaseerd op de universele waarden vanuit de hindoe-filosofie. Respect voor elkaar, vreedzaam en dienstbaarheid zijn voorbeelden van waarden die wij onderschrijven en delen. Iedereen is welkom op onze scholen.


Vacature Invalleerkracht groep 7 Shri Vishnu School
Neem vooral een kijkje op onze website en socials en lees hieronder de volledige vacaturetekst voor de functie Invalleerkracht Groep 7 voor 1,0 Fte (40 uur) Shri Vishnu School in Den Haag:

klik hier voor de vacaturetekst

 

Kijk vooral ook op de website van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland. Hier vindt u ook meer informatie over onze collega's in de andere steden. Tevens staan hier alle vacatures van de SHON op:

klik hier voor meer informatie over SHON en alle vacatures