1
 

Nieuws

04 maart 2024

Holi Bezinnings Bijeenkomst op Shri Vishnu School op vrijdag 22 maart

Met vreugde en opwinding nodigen wij u uit om deel te nemen aan een viering van kleur, eenheid en samenzijn zoals nooit tevoren! Het Holi-feest staat voor de deur, een tijd waarin we samen komen, ongeacht onze achtergrond, om de banden van verbondenheid te versterken en nieuwe hoop te omarmen.

Op vrijdag 22 maart 2023, omarmen de Shri Vishnu Hindoe Basisschool en de Stichting Hindoe Parishad Nederland (SHPN) de geest van Holi met open armen. We nodigen u uit om deel te nemen aan onze gezamenlijke Holi-viering, gehouden op de Shri Vishnu School aan de Abraham van Beyerenstraat 56.

 


Holi Bezinnings Bijeenkomst op Shri Vishnu School op vrijdag 22 maart

Het programma omvat een rijke variëteit aan activiteiten, waarbij een warm welkom om 17:30 uur begint, gevolgd door een hartelijk welkomstwoord en een gezamenlijke warme maaltijd om 18:00 uur. Daarna zullen we ons verdiepen in boeiende discussies over Holi-thema's, aangedreven door inspirerende stellingen om 19:20 uur. Vervolgens zullen we samen terugkoppelen, gevolgd door een gezellig samenzijn met chautal en de betoverende muziekformatie onder leiding van Lex Bholasing om 19:30 uur. Tenslotte sluiten we de avond af om 22:00 uur.

 

GRATIS, GRAAG WEL AANMELDEN

Om ervoor te zorgen dat we deze prachtige viering optimaal kunnen organiseren, willen we u vriendelijk vragen om uiterlijk 20 maart 2023 per e-mail aan te melden via: ahassankhan@shrivishnu.nl.

 

Wij kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen op 22 maart, om samen de kleuren van Holi te omarmen en de geest van eenheid te vieren. Laten we samen een herinnering creëren die lang zal blijven nazinderen, terwijl we elkaar een Subh Holi toewensen.