1
 

Nieuws

26 augustus 2024

Welkom Terug! Een Inspirerende Start van Schooljaar 2024-2025 op de Shri Vishnu School

De zomervakantie zit erop! Na 6 weken vol zon, spel en ontspanning is het vandaag eindelijk weer zover: de eerste schooldag van het nieuwe jaar. We hopen dat jullie hebben genoten van een heerlijke vakantie en klaar zijn voor een frisse start. Samen gaan we er weer een fantastisch schooljaar van maken vol leren, lachen en nieuwe avonturen!

Welkom Terug! Een Inspirerende Start van Schooljaar 2024-2025 op de Shri Vishnu School
Onze school, de Shri Vishnu School, is niet zomaar een basisschool. Wij zijn de eerste basisschool in Nederland met een hindoeïstische grondslag en maken deel uit van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON). Sinds onze oprichting in 1988 hebben wij ons ingezet om kinderen in een veilige en respectvolle omgeving de basisbeginselen van het hindoeïsme op een leerzame en speelse manier mee te geven. Wij geloven dat deze waarden, samen met ons uitgebreide onderwijsaanbod, bijdragen aan de optimale ontwikkeling van elk kind.

 

In het nieuwe schooljaar 2024-2025 staan veiligheid, respect, rust en tolerantie weer centraal op onze school. Deze waarden zijn de pijlers waarop wij bouwen, zodat uw kind zich vanaf het eerste moment thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.

 

Dit jaar begonnen onze leerlingen hun eerste schooldag op een traditiegetrouwe en feestelijke manier: door de school in te springen via een trampoline! Met veel enthousiasme en blije gezichten sprongen de kinderen letterlijk het nieuwe schooljaar in, klaar voor een jaar vol leerplezier en groei.

 

Onze school is uniek in haar aanbod. Naast de reguliere vakken bieden wij ook dharmalessen (levensbeschouwing en godsdienstlessen), muzieklessen waarin religieuze liederen worden aangeleerd, en hindilessen. Hiermee streven wij ernaar dat onze leerlingen niet alleen academisch, maar ook cultureel en spiritueel worden verrijkt.

 

Veel van onze leerlingen komen uit de wijde regio en maken gebruik van onze schoolbussen. Daarnaast bieden wij gratis opvang tussen de middag en hebben wij in samenwerking met Kinderopvang Seva mogelijkheden voor voorschoolse- en buitenschoolse opvang. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat uw kind in een vertrouwde omgeving kan blijven, ook buiten de reguliere schooltijden.

 

Als school hechten wij veel waarde aan een sterke band met de ouders. Wij zien ouderbetrokkenheid als een essentieel onderdeel van het succes en de ontwikkeling van onze leerlingen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om samen te werken aan de groei en ontwikkeling van uw kind.

 

Volg onze Facebookpagina voor het laatste nieuws, activiteiten en leuke weetjes over onze school. En vandaag zie je hoe onze leerlingen de school inspringen!

 

Wij kijken uit naar een prachtig schooljaar 2024-2025, waarin we samen met onze leerlingen en ouders weer veel mooie momenten zullen beleven.

 

Met warme groet,
Het team van de Shri Vishnu School