1
 

Peuterschool Ganesha


 

Adres: Van der Lissestraat 4, 2525VD Den Haag
Telefoon: 070 388 46 33 – mobiel: 06 456 55526 

E-mailadres: info@peuterschoolganesha.nl
Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang: 108128155

 

Bent u op zoek naar een veilige en goede kinderopvang voor uw peuter?
Stop met zoeken! U heeft nu Peuterschool Ganesha gevonden!

Peuterschool Ganesha is een veilige, warme en kwalitatief goede peuteropvang. We zitten in een prachtige ruimte, pal naast het schoolgebouw van Shri Vishnu school in Den Haag.

 

Peuters tussen 2½ - 4 jaar kunnen naar hartenlust spelen en hun eerste schoolvriendschappen sluiten. We werken met een programma dat speciaal voor de kleintjes is ontwikkeld, zodat uw kindje spelenderwijs veel leert. Als het zover is, kan uw kindje vloeiend de overstap maken naar de basisschool. Zo bieden uw kindje een goede start van de schooltijd.

 

We zijn een bijzondere peuteropvang. Wat maakt ons dan zo bijzonder? Het Hindoeïstische! Voor zover bekend is Ganesha de eerste Hindoeïstische peuteropvang in Nederland. Wij doen bijvoorbeeld dagelijks een gebed en naast Sint, Kerst, Carnaval, Pasen en Pinksteren e.d., vieren we ook de Hindoeïstische hoogtijdagen zoals Holi en Diwali. We ondersteunen u op vakkundige manier bij de opvoeding van uw kindje en leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kindje, terwijl hij/zij spelenderwijs het een ander meekrijgt van het Hindoeïstische erfgoed.

Natuurlijk zijn alle kinderen tussen 2 ½ - 4 jaar van harte welkom, ongeacht welke geloofsovertuiging.

 

Meer informatie kunt u zien op deze site bij documenten.

 

Wat zijn de kosten?
Hoeveel de ouders zelf netto betalen hangt af van het (gezamenlijk) inkomen en de feitelijke situatie. De gemeente heeft een handige rekentool, waarmee u makkelijk kan uitrekenen wat de peuteropvang voor u kost. Als u googelt met de trefwoorden gemeente den haag, peuteropvang, dan komt u op een site van de gemeente waar de link naar die rekentool staat. U kunt ook klikken op deze rechtstreekse link: Rekentool - Haagse Peuteropvang Juf Mina (vraagjufmina.nl)

 

Direct inschrijven?

Wilt u uw kindje snel laten beginnen en direct inschrijven? Neemt u dan contact op met onze kindadministratie: contactpersoon Catherine de Visser, mobiel: 06-83168188, telefoon 010 477 10 09 en e-mailadres kindadm@peuterschoolganesha.nl

 

Langskomen?

Wilt u eerst een kijkje komen nemen op de locatie. U bent van harte welkom. We zijn open van maandag tot en met vrijdag. Van 08.15 tot 16.00 uur, behalve in de pauze van 11.30 tot 12.00. Wilt u het even laten weten via: 070 388 46 33 of 06 456 555 26 of info@peuterschoolganesha.nl

 

Klik op deze link voor onze flyer.