Nieuws - pagina 4

Koffie-ochtend voor ouders

01 november 2015 - Op donderdag 5 november is er weer een koffie-ochtend. Het thema is 'Pesten' en er zal een gastspreker zijn van De Jutters.  Aanvang 8.45 uur. Wees welkom allemaal.

Natuur- en Techniekspektakel van de Haagse Natuurverkenners

01 november 2015 - Op zondag 29 november 2015, van 12.00 tot 16.00 uur.
Er zijn deze middag allerlei activiteiten die over natuur, milieu en techniek gaan.  Kom gezellig samen met je vrienden, vriendinnen en de hele familie.  
De toegang is gratis!
Neem je Naar Buitenkaart ! ,50 dingen die je gedaan moet  hebben voor je twaalfde mee, misschien kun je nog wat afstrepen!
       
Plaats:
De Haagse Hogeschool,  Johanna Westerdijkplein 75 Den Haag  
Kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/natuurverkenners

Sinterklaas en Kerstmis in de Speelgoedbeurs: cadeaus voor Ooievaarspashouders

22 oktober 2015 - De feestdagen komen er weer aan!  Vanaf 1 november kunt U bij de Speelgoedbeurs, Westeinde 125 A,  drie cadeaus uitzoeken voor kinderen met een Ooievaarspas.
Wij zijn open op maandag-  dinsdag- en woensdagochtend van 10 uur tot 12 uur en op de dinsdag- en donderdagmiddag   van 13.00 tot 15.00 uur.
Ook voor verjaardagen kunt u bij ons terecht met de Ooievaarspas. Meer informatie www.speelgoedbeursdenhaag.nl  of telefoon: 06-29099442
Mandirbezoek in het kader van Navratan

Mandirbezoek in het kader van Navratan

17 oktober 2015 - Op vrijdag 16 oktober hebben onze leerlingen de Ram Mandir bezocht in het kader van Navratan. Alle kinderen werden getrakteerd op een glaasje fris en persaad. Al heel vroeg in de ochtend (5.00 uur) werd er hard gewerkt om deze persaad te maken.
Tablets in groep 5

Tablets in groep 5

11 oktober 2015 - Voor de herfstvakantie zijn wij begonSnappet- tablets. Wij zijn begonnen met rekenen en doen nu ook spelling .
De kinderen zijn erg enthousiast en kunnen er al aardig wat van. De reken- en spelling lessen worden normaal aangeboden en de eerste opdrachten worden ook samen of individueel gemaakt.

Lees meer ›
Navratan

Navratan

11 oktober 2015 - Van 13 t/m 23 oktober wordt Navratri gevierd.  Navratri is een negen nachten durende feest dat gewijd wordt aan Durga Mata (Nav ratri betekent letterlijk negen nachten). Ter gelegenheid hiervan zullen onze leerlingen op vrijdag 16 oktober de Ram Mandir bezoeken. Gedurende deze periode wordt iedere schooldag gestart met een centraal gebed onder leiding van Bisoen Bihari. 

VakantiepasClub Herfstvakantie

10 oktober 2015 - Alweer bijna vakantie, Herfstvakantie! VakantiepasClubleden hoeven zich niet te vervelen, want de makers van de  ZomervakantiePas hebben ook deze vakantie supertoffe activiteiten samengesteld. Kinderen kunnen o.a. een lekker omeletje bakken in de ecologische kookschool van Yael, een dagje uitrazen in Duinrell of een potje Bingo spelen met de bewoners van woonzorgcentrum Oostduin. Basisschoolkinderen kunnen zich via de website vakantiepas.nl aanmelden als VPClublid.
Zij krijgen dan 2 weken vóór elke schoolvakantie een mailtje met VakantiePas kortingsbonnen en een link naar de website waar de activiteiten beschreven staan.
 
Is uw kind nog geen VPClublid, geef het dan (gratis) op via www.vakantiepas.nl
Kinderboekenweek 2015

Kinderboekenweek 2015

03 oktober 2015 - Van 7 t/m 18 oktober vindt de Kinderboekweek plaats. Het thema dit jaar is 'Raar maar waar'. Op school zullen wij hier ook ruimschoots aandacht aan besteden. Hopelijk u thuis ook!  Op www.kinderboekenweek.nl vindt u een overzicht met activiteiten. 

Holland India Festival

01 oktober 2015 - Van 7 oktober t/m 28 november vinden er allerlei festivals en activiteiten plaats in het kader van het Holland India Festival. Zo is er bijvoorbeeld het Indian Film Festival en een India Dans Festival in Den Haag. Op www.hollandindia.nl treft u een overzicht aan van alle activiteiten.

Informatie-avond(en)

05 september 2015 - Op woensdag 9 september is de jaarlijkse informatie-avond. U kunt kennismaken met de leerkracht van uw zoon/dochter en u ontvangt belangrijke informatie over wat er dit nieuwe schooljaar allemaal op het programma staat.
Voor de groepen 1 t/ m 4 van 18.00-19.00 uur;
oor de groepen 5 t/m 7 van 19.15-20.15 uur.
De informatie-avond voor de groepen vindt plaats op woensdag 16 september (van 18.00-20.00 u).

Het nieuwe schooljaar

04 september 2015 - Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Fijn om iedereen weer te zien. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad en kunnen we weer met frisse energie starten. Wij wensen alle kinderen en ouders/verzorgers een geweldig schooljaar toe.

Uitzending over Raksha Bandan

01 september 2015 - Disha Media heeft een reportage gemaakt over de viering van het broer&zus feest Raksha Bandan. Hieronder kunt u deze uitzending terugzien:

Hoog bezoek uit Suriname

Hoog bezoek uit Suriname

31 augustus 2015 - Op maandag 31 augustus heeft VHP-parlementariër Chandrikapersad Santokhi uit Suriname een bezoek gebracht aan onze school.
Aan de leerlingen uit de groepen 8 heeft hij verteld over zijn verleden als kind/leerling, het heden en de toekomst.

Lees meer ›
Bezoek wethouder Karsten Klein en Tweede Kamer-lid Tanja Jadnanansing

Bezoek wethouder Karsten Klein en Tweede Kamer-lid Tanja Jadnanansing

29 augustus 2015 - Onze school heeft  bezoek gehad van wethouder Karsten Klein en het Tweede Kamer-lid Tanja Jadnanasing in het kader van Raksha Bandan. Uiteraard kregen zij ook een bandje uitgereikt. Zie ook  Omroep West

Interview Radio Amor

26 augustus 2015 - Via onderstaande link kunt u het interview beluisteren dat juffrouw Gisla en meester Mohan onlangs gaven aan Radio Amor.

Terugblik 'Family Day'

28 juli 2015 - Dishna Media blikte onlangs terug op de geslaagde 'Family Day', vlak voor de zomervakantie georganiseerd rondom het thema 'Gezond Gedrag'.

Happy Family Day

05 juli 2015 - Via deze link vindt u foto's die gemaakt zijn tijdens de geslaagde Happy Family Day op 5 juli 2015.
https://goo.gl/photos/P6uCFZ8zo8TXTy8s5
1 2 3 4