Nieuws - pagina 3

Divali-boodschap Stichting Hindoe Onderwijs

20 oktober 2017 - 
SHUBH DIVALI!

SHUBH DIVALI!

13 oktober 2017 - Namens alle personeel van de Shri Vishnu School.
Divali musical - Wat zijn we trots!

Divali musical - Wat zijn we trots!

04 oktober 2017 - 
Lees meer ›
Bezoek delegatie Indiase Ambassade

Bezoek delegatie Indiase Ambassade

02 oktober 2017 - Een delegatie van de Indiase Ambassade heeft in de hoogste groepen gesproken met de leerlingen in het kader van de geboortedag van Gandhi Ji. Ze hebben het principe "geweldloosheid" nader uitgelegd.
Lees meer ›
Gandhi March

Gandhi March

26 september 2017 - De Shri Vishnu School staat achter de Gandhi March.
Lees meer ›

Sloop van gebouw tegenover de school

11 september 2017 - Beste ouders / verzorgers,

Vanaf vandaag is de sloop van het gebouw tegenover onze school begonnen. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Laten we samen zorgen voor een veilige omgeving voor onze kinderen.

 

Samen doen we het!

Opening nieuw schooljaar door Rajesh Ramnewash

Opening nieuw schooljaar door Rajesh Ramnewash

05 september 2017 - Hieronder treft u de welkomstboodschap aan van onze voorzitter van het College van Bestuur ter gelegenheid van de opening van het nieuwe schooljaar:
Lees meer ›
Bomberbot gaat naar alle SHON-scholen

Bomberbot gaat naar alle SHON-scholen

26 augustus 2017 - “Vanaf dit schooljaar (2017-2018) beginnen alle SHON-scholen in de bovenbouw met Bomberbot, een lesreeks programmeren met een spel waarbij onze leerlingen door het bepalen van allerlei routes opdrachten gaan uitvoeren. Ondertussen ontwikkelen ze vaardigheden zoals codetaal en logisch denken. Op Shri Vishnu School en Shri Laksmi school zijn al workshops gedraaid om te kijken hoe het gaat.” Dit zegt Frank Bukkems, bovenschoolse ICT-coördinator en verantwoordelijk voor het uitzetten van de lesreeks op de verschillende scholen.
Lees meer ›
Back to school

Back to school

23 augustus 2017 - Nieuw schooljaar 2017-2018!

 

 
Lees meer ›

Inschrijvingen tijdens de vakantie

08 juli 2017 - Wilt u uw zoon of dochter inschrijven, stuur dan svp een mail naar onze directeur Fred van de Poll, fvdpoll@shrivishnu.nl 

Vakantie!

08 juli 2017 - 

 

Wij wensen alle leerlingen, de ouders en het personeel een goede vakantie.
Wij zien de leerlingen op maandag 21 augustus weer met frisse moed op school! Geniet van jullie vakantie en rust lekker uit.
Fijne vakantie allemaal.

Informatieboekje schooljaar 2017-2018

05 juli 2017 - Klik hier om het nieuwe informatieboekje schooljaar 2017-2018 te downloaden, met alle relevante informatie, (vakantie)data e.d. op een rijtje.

 

 

Family Day / Open Dag

Family Day / Open Dag

16 juni 2017 - Family Day/ Open Dag 2017 op de Shri Vishnu School

Op de Shri Vishnu School is afgelopen zondag de jaarlijkse Family Day gehouden. Deze keer met sport en spel, gezonde voeding, informatie en onderwijs, en…muziek met DJ Power en zanger Kieren Kedar. “Bezoekers kunnen in totaal 10 workshops volgen. Daarnaast verzorgen we demolessen over onze lesmethode”, zegt Kusum Drigpal-Khasa, één van de organisatoren van deze open dag.

Door Stuart Kensenhuis
Lees meer ›

Shri Vishnu School in De Posthoorn

Shri Vishnu School in De Posthoorn

12 november 2015 - Leerlingen van de Shri Vishnuschool hebben opgetreden voor de patiënten en hun familie in MCH Haaglanden.
Lees meer ›
Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt

12 november 2015 - Op donderdag 12 november hadden wij in het kader van Het Nationaal Schoolontbijt een leerzame ontbijtactiviteit op school. 
Op de ontbijttafel:
Het ontbijtpakket bestond ook dit jaar uitsluitend uit gezonde producten, die in nauw overleg met het Voedingscentrum zijn gekozen:
• Volkorenbrood, tarwebolletjes en krentenbollen  
• Glutenvrije crackers, fruitstroop, jam en smeerkaas  
• Halvarine en 30+ kaas  
• Halfvolle melk    
• Mandarijnen  
• Komkommers  
Geen bordjes, bekers en bestek
In het ontbijtpakket waren er geen wegwerpbordjes, -bestek, -bekers en servetten. Zo houden we meer rekening met het milieu. We willen u daarom vragen hier samen met de kinderen zelf voor te zorgen.
Divali-viering op school

Divali-viering op school

11 november 2015 - De kinderen hebben weer hun beste beentje voorgezet tijdens het Divali-feest op school. De prijswinnaars van de teken- en gedichtenwedstrijden ontvingen een prachtig boek. Na afloop van de voordrachten werd er heerlijk gegeten in de groepen. Dank aan alle ouders die hiervoor hebben gezorgd. Tevens dank aan de leden van de Ouderraad voor hun hand & spandiensten.
Lees meer ›

Divali-feest in Den Haag (en op school)

06 november 2015 - Het is één van de belangrijkste Hindoestaanse feestdagen: Divali. En omdat Den Haag de grootste Hindoestaanse gemeenschap van Europa heeft, wordt het ook hier groot gevierd. Zaterdag 7 november wordt het Atrium van het Haagse stadhuis dan ook omgetoverd tot een heuse feestlocatie.
Lees meer ›

Het Nationaal schoolontbijt

06 november 2015 - Op Donderdag 12 november 2015

Divaliviering op school

06 november 2015 - Op Woensdag 11 november 2015

Navratan op de Shri Vishnu School

02 november 2015 - Tijdens de viering van Navratan is er ook een reportage gemaakt, met dank aan Disha Media:

1 2 3 4